De slimste mens

Erik Van Looy ontvangt je in zijn virtuele studio voor een rondje 3 6 9 Puzzel Open Deur Gallerij of Collectief geheugen. We plaatsen analytische cookies om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant.


Compilatie Week 4 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Hilarisch Wereld Mensen

KRO-NCRV heeft maandag de eerste deelnemers bekendgemaakt.

. Download De Slimste Mens for Android one of the most popular apps from the developer SBS Belgium nv and for free. 29 sec 29 sec nieuw. 1 day agoDe slimste mens is iedere werkdag rond 2040 uur te zien op NPO 2.

De app is in 2021 volledig vernieuwd zodat je jouw favoriete spel nog beter kunt spelen. Ma 18 jul 2040 - Seizoen 22 Afl. De presentatie is in handen van Philip Freriks met Maarten van Rossem als jurylid.

Michael youre the smartest person Ive ever known but you cant carry the load on your shoulders alone. 6 - De slimste mens. De slimste mens is een tv-quiz waarbij het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling maar ook om associatief kunnen denken.

6 hours agoDe Slimste Mens-kijkers uiten kritiek op vragen. Its a TV quiz that tests your ability to think associatively as well as your knowledge and overall growth. 43 min 43 min nieuw.

Volgend bericht Spannende rustdag Tourpeloton vanwege coronatesten. Met je verdiende seconden in het spel kan je in de finale strijden voor de felbegeerde titel van De Slimste Mens ter Wereld. Vanaf 2012 wordt deze quiz uitgezonden door de NCRV vanaf 2015 KRO-NCRV.

Over precies twee weken begint de populairste kennisquiz van ons land. Helaas bleek de eerste aflevering niet helemaal soepel van start te gaan. 11 hours agoDe slimste mens was het best bekeken programma van de maandagavond.

Gisteravond ging het nieuwe seizoen van De Slimste Mens van start en konden kijkers hun hersenen weer flink laten kraken. Redirecting to httpsdeslimstemensnu 308. Speel De slimste mens met je stem.

Maarten van Rossem a member of the critical jury aids Philip Freriks and offers his own distinct perspective on the applicants and their knowledge. Helaas bleek de eerste aflevering niet helemaal soepel van start te gaan. Zo jureert komiek Philippe Geubels al jaren in de Vlaamse variant van De slimste mens en Anniko van Santen presentatrice van Opsporing Verzocht won in 2009 De Slimste bij RTL 4.

ANP Vorig bericht KVK. The latest tweets from De_slimste_mens. 30 - Vr 21 jan 2040.

De slimste mens stappenplan. Minder uitleg Meer uitleg. Onder de bezielende leiding van Philip Freriks 77 en de éénkoppige jury Maarten van Rossem 78 doet een hele rits nieuwe kandidaten een gooi naar de titel.

11 hours agoDe aftrap van het twintigste seizoen van kennisquiz De Slimste Mens trok maandagavond ruim 17 miljoen kijkers. 1 day agoOmdat het de twintigste editie van het programma is is een aantal bijzondere kandidaten uitgenodigd. Ga je in de finale frontaal in de aanval of speel je het liever tactisch en weet jij hoe.

Om deze website goed te laten werken plaatsen we functionele cookies. Speel deze leuke quiz tegen je vrienden onbekende slimmeriken of alleen. Andere kandidaten die meedoen zijn onder anderen schrijfster Femke van.

STREAM De Slimste Mens HERE http4tvusvkDDIf Doesnt work click this link. Dé kennisquiz met een knipoog op NPO 2. 4 uur geleden 4 uur geleden.

De rest van het erepodium werd bezet door het NOS Journaal plek 2 met 16 miljoen kijkers en het RTL Nieuws van 1930 uur van. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens van Nederland. Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De slimste mens.

6 hours agoGisteravond ging het nieuwe seizoen van De Slimste Mens van start en konden kijkers hun hersenen weer flink laten kraken. Dit is het officiële twitteraccount bij het tv-programma De slimste mens. De eerste aflevering van de wintereditie 2021-2022 trok wel meer kijkers namelijk 19 miljoen mensen.

Het twintigste seizoen van kennisquiz De slimste mens start maandagavond op NPO 2. The latest Tweets from DeslimstemensNL DeslimstemensNL. Kijkers constateerden namelijk dat er aardig.

De Slimste Mens 2022 refers to The smartest person in English. In het najaar van 2009 werd de quiz uitgezonden op RTL 4 en gepresenteerd door Martijn Krabbé. Het aantal kijkers is nagenoeg gelijk aan de aftrap van het vorige zomerseizoen.

De Slimste of De Slimste Mens is een Nederlands televisieprogramma en een remake van de Vlaamse versie De Slimste Mens ter Wereld die is gemaakt door productiehuis Woestijnvis. De slimste mens speel je nu ook met je stem. Onder anderen Philippe Geubels Erik van Muiswinkel Anniko van Santen en Tim Senders doen een gooi naar de winst.

Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek SKO. Stappenplan spraakgestuurd spel. Weer veel starters in de horeca.

De slimste mens ter wereld en dit is het beste dat hij kan bedenken. Kritisch jurylid Maarten van Rossem staat Philip Freriks bij en levert op zijn geheel eigen wijze commentaar op de kandidaten en hun kennis. Smartest guy in the world and this is the best he can do.

Elke keer hij het neemt wordt hij voor de volgende 12 uur de slimste mens ter wereld.


Het Beste Uit De Slimste Mens Ter Wereld 2017 Deel 1 Wereld Mensen


De Slimste Mens Ter Wereld Mensen Spel Wereld


15 Vrouwen 19 Mannen Wie Wordt De Slimste Mens Ter Wereld Vrouw Mensen Mannen


Compilatie Week 9 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Youtube Youtube Mensen Wereld


De Slimste Mens Ter Wereld S10e21 Compilatie Youtube Mensen Youtube Film


Compilatie Het Beste Van James Cooke Seizoen 17 De Slimste Mens Ter Mensen Youtube Hilarisch


Compilatie Week 10 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Wereld Hilarisch Mensen


In Opdracht Van Sky High Televisie Een Televisie Decor Geplaatst Voor De Opnamen Van Het Televisie Programma De Slimste Mens Wat In 20 Uitzendingen Dagelijks


De Slimste Mens Ter Wereld Bordspel Just Games Speelgoed Wereld Mensen Spelletjes


Pin Op Quiz


Ella Leyers Verpulverde Het Record In De Slimste Mens Maa Het Nieuwsblad Mensen Dna Quizzen


Recensie De Slimste Mens Ter Wereld De Vertrouwde Kwaliteit Mensen Testbeeld Belgie


Pin Op Cabaret


9 Het Allerbeste Van Jeroom 2017 De Slimste Mens Ter Wereld Best Of Jeroom Youtube Tv Series Youtube Comedy


De Slimste Mens Bordspel Quiz Mensen Spel


Dit Zijn De Eerste Drie Namen Voor De Slimste Mens Ter Wereld Showbizzsite Mensen Wereld Namen


De Slimste Mens Ter Wereld Finale Week 2016 Compilatie Met Jeroom Philippe Geubels Youtube Mensen Youtube Wereld

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel